• OhoHey
 • Music
 • Game
 • Hot
 • Movie
 • Postfree
 • MSN
 • Apps
 • logo
  เพลงทั้งหมด <-

  เพลงใหม่ล่าสุด

  เพลงทั้งหมด

  เพลง บ่มีปัญหากับหมาตัวใด - ระกะแหลม อาร์ สยาม

  บ่มีปัญหากับหมาตัวใด - ระกะแหลม อาร์ สยาม

  คนฟัง เพลงทั้งหมด เพลง บ่มีปัญหากับหมาตัวใด - ระกะแหลม อาร์ สยาม ทั้งหมด จำนวน 243 ครั้ง

  October 31st, 2014 โดย OhoHey

  บ่ได้มีปัญหากับหมาโตใด๋ (สร้อย) บ่ได้มีปัญหากับหมาโตใด๋ บ่ได้มีปัญหากับหมาโตใด๋ บ่ได้มีปัญหากับหมาโตใด๋ แค่อ้ายน้อยใจซือ ซือ บ่ได้มีปัญหากับหมาโตใด๋ คาใจอ้ายจั่งได้ถาม เว้าไปแล้วถึงเคียดกะตาม สิถามให้หายสังสัย คือมักคักแท้ หมาน้อยน่ารัก มัก มัก มักหม่องใด๋ ซื้อฮอดเสื้อ หาผ้าให้ใส่ พ้อเสื้อใหม่อ้ายบ่เคยมี เฮาสิไปตัดผม จ่มให้ประหยัด บัดตัดขนหมาบ่ว่าเ...ฟังเพลงทั้งหมด บ่มีปัญหากับหมาตัวใด - ระกะแหลม อาร์ สยาม

  เพลง แขกคนสุดท้าย - นนท์ อาร์ สยาม

  แขกคนสุดท้าย - นนท์ อาร์ สยาม

  คนฟัง เพลงทั้งหมด เพลง แขกคนสุดท้าย - นนท์ อาร์ สยาม ทั้งหมด จำนวน 418 ครั้ง

  October 31st, 2014 โดย OhoHey

  แขกคนสุดท้าย ยืนถือฝ้ายถ่ารอผูกแขน จากคนที่เคยเรียกแฟน ถูกเจ้าตอบแทนด้วยน้ำตาคลอ มาซ่อยงานแต่ง น้องหล่าคำแพง สิเข้าห้องหอ เหมิดสิทธิ์คิดนำแล้วหนอ ว่าที่เจ้าสาวแฟนเก่าบักอ้าย ดีใจนำหล่า สิได้เป็นฝาเป็นฝั่ง เซาคิดเรื่องเก่าคราวหลัง ให้มันฝังอยู่กับคนพ่าย ฝ้ายขาวเส้นนี้ จากใจคนที่ฮักไม่เสื่อมคลาย บ่กล้ามาตอนคนหลาย เป็นคนสุดท้ายที่รอผูกแขน *มาเด้อขวัญเ...ฟังเพลงทั้งหมด แขกคนสุดท้าย - นนท์ อาร์ สยาม

  เพลง บ่เซาคิดฮอด - นนท์ อาร์ สยาม

  บ่เซาคิดฮอด - นนท์ อาร์ สยาม

  คนฟัง เพลงทั้งหมด เพลง บ่เซาคิดฮอด - นนท์ อาร์ สยาม ทั้งหมด จำนวน 276 ครั้ง

  October 31st, 2014 โดย OhoHey

  วันเจ้าจากไปสิเฮ็ดใจดอก แต่อ้ายขอบอกยังบ่เซาฮัก แฟนอ้ายหนีหาย ไปกับผู้ชายที่เจ้านั้นมัก เจ็บปวดแป๋ตายบักคัก แต่ใจยืนยันคิดฮอดบ่เซา นนท์ อาร์ สยาม - บ่เซาคิดฮอด บ่ได้ทำท่าต่อว่าพ้อน้อย เว้าจาอิ่งอ้อยให้กลอยแตกคอกับเขา ตะเว็นคล้อยลอยลา น้ำตาไหลย้อย คิดฮอดฮอยฮักเก่า นกแจนแวนมันฮ้องเศร้า เศร้า คงถึงคราวที่เราปราชัย หลายเทื่อที่ต้องทำใจ เหตุผลใดเจ้าจึงซ...ฟังเพลงทั้งหมด บ่เซาคิดฮอด - นนท์ อาร์ สยาม

  เพลง ใฝ่ต่ำ - สนุ๊ก สิงห์มาตร อาร์ สยาม

  ใฝ่ต่ำ - สนุ๊ก สิงห์มาตร อาร์ สยาม

  คนฟัง เพลงทั้งหมด เพลง ใฝ่ต่ำ - สนุ๊ก สิงห์มาตร อาร์ สยาม ทั้งหมด จำนวน 187 ครั้ง

  October 30th, 2014 โดย OhoHey

  ยี่สิบ ยี่เอ็ด ยี่สี่ อายุอานามพอดี๊ พอดีประมาณนี้นะ มากเกินกว่านี้ เป็นเพื่อนดีกว่า กำลังเสาะหาอายุต่ำกว่านั้น โอ๊ยเข็ดรุ่นเดอะ รุ่นใหญ่ พอคบทีไร แค่ไม่ทันใดก็ตามเกมทัน เรื่องมากเรื่องเยอะทั้งวี่ทั้งวัน ทั้งแส่ทั้งรั้น รู้มากแก่ก็ไว สนุ๊ก สิงห์มาตร อาร์ สยาม - ใฝ่ต่ำ * มีสาวคนใด๋บ้าง ที่ใจยังพอว่าง โปรดเถอะโปรดเอา ผู้เฒ่าอย่างอ้ายไปทีได้มั้ย เรื่อ...ฟังเพลงทั้งหมด ใฝ่ต่ำ - สนุ๊ก สิงห์มาตร อาร์ สยาม

  เพลง คิดฮอดบ้านเฮา - ร็อกแปดแสน

  คิดฮอดบ้านเฮา - ร็อกแปดแสน

  คนฟัง เพลงทั้งหมด เพลง คิดฮอดบ้านเฮา - ร็อกแปดแสน ทั้งหมด จำนวน 184 ครั้ง

  October 30th, 2014 โดย OhoHey

  กดโทรศัพท์ส่งข่าว ว่าบ้านเฮาสิเฮ็ดบุญผ้าป่า เหลียวบ่เห็นไผ เห็นแต่เจ้าน้องหล่า มื้อขึ้นมาบ้าน สิจ้างหมอลำไว้ถ่า ร็อกแปดแสนคนส่า ว่าเล่นม่วนคัก กะย้อนว่าฮัก ผู้ใหญ่บ้านจั่งโทรหา คิดฮอดบ่ คิดฮอดบ้านเฮาบ่ คิดฮอดบ่ คิดฮอดบ้านเฮาบ่ จากบ้านหลายปี ขับแท็กซี่มิเตอร์ ยังสู้เสมอ ถึงยังต้องเจอปัญหา รับโทรศัพท์พ่อผู้ใหญ่โทรมา คงบ่ไหวดอกประธานผ้าป่า ขอเป็นกรรมก...ฟังเพลงทั้งหมด คิดฮอดบ้านเฮา - ร็อกแปดแสน

  เพลง หลอกให้ฝันแล้วทิ้ง - ระกะแหลม อาร์ สยาม

  หลอกให้ฝันแล้วทิ้ง - ระกะแหลม อาร์ สยาม

  คนฟัง เพลงทั้งหมด เพลง หลอกให้ฝันแล้วทิ้ง - ระกะแหลม อาร์ สยาม ทั้งหมด จำนวน 171 ครั้ง

  October 30th, 2014 โดย OhoHey

  หลอกให้ฝันแล้วทิ้ง โธ่ผู้หญิงใจร้าย ทำให้เสียเชิงชาย ทิ้งฉันได้ลงคอ สวยเลือกได้อย่างเธอ ผู้ชายใดเจอก็ต้องหลงรัก ฉันก็ปลื้มเธอนัก จึงยื่นคำรักจากใจเสนอ หวังจะได้เดินควง เป็นคู่ชีวิตให้ใครได้เจอ เธอก็ทำออเออ จนฉันนั้นเพ้อรักเธอเต็มที่ เราคบกันลึกซึ้ง จนคิดว่าดึงใจกันได้แล้ว ดูไม่มีวี่แววว่าเธอจะแจว ว่าเธอจะหนี ฉันก็มุ่งก็มั่น ตั้งใจฝ่าฟันสร้างฝันให้ด...ฟังเพลงทั้งหมด หลอกให้ฝันแล้วทิ้ง - ระกะแหลม อาร์ สยาม

  เพลง ไม่เสียดายที่ได้รักเธอ - สนุ๊ก สิงห์มาตร อาร์ สยาม

  ไม่เสียดายที่ได้รักเธอ - สนุ๊ก สิงห์มาตร อาร์ สยาม

  คนฟัง เพลงทั้งหมด เพลง ไม่เสียดายที่ได้รักเธอ - สนุ๊ก สิงห์มาตร อาร์ สยาม ทั้งหมด จำนวน 144 ครั้ง

  October 29th, 2014 โดย OhoHey

  นับจากวันนี้ แม้ไม่มีเธอเดินร่วมทาง ทุกก้าวหย่าง สิอ้างว้างปานใด๋ บ่เคยเสียดายที่ได้รักเธอ ถึงเจ้าสิเบิ๊ดฮัก กะบ่เป็นหยังดอกนาง ขอแค่เศษความทรงจำจาง จาง คิดฮอดอ้ายบ้างก็พอ เพราะรู้อยู่เต็มหัวใจ สนุ๊ก สิงห์มาตร อาร์ สยาม - ไม่เสียดายที่ได้รักเธอ ผู้ใด๋ที่เจ้าคึดต่อ มีให้เจ้าได้เท่าที่ขอ อ้ายพอเข้าใจ เริ่มต้นกับคนที่ดี อ้ายนี้กะดีใจนำ แต่สิให้อ้าย ลื...ฟังเพลงทั้งหมด ไม่เสียดายที่ได้รักเธอ - สนุ๊ก สิงห์มาตร อาร์ สยาม

  เพลง มีแฟนแล้วก็บ่ติ - สนุ๊ก สิงห์มาตร อาร์ สยาม

  มีแฟนแล้วก็บ่ติ - สนุ๊ก สิงห์มาตร อาร์ สยาม

  คนฟัง เพลงทั้งหมด เพลง มีแฟนแล้วก็บ่ติ - สนุ๊ก สิงห์มาตร อาร์ สยาม ทั้งหมด จำนวน 141 ครั้ง

  October 29th, 2014 โดย OhoHey

  หล่ะงัวเคยเกวียน เฮือนมีเล้า เว้าตามสายตาเห็น ใจมันเต้นบ่เป็นท่า มีแฟนแล้วกะบ่ว่า ปลาค่อใหญ่พ้อบวกน้อย มีเบ็ดห้อยกะบ่สน ต้นไม้ใหญ่มีผี สาวผู้ดีต้องมีซู้ สิลองบู๋บวกเบิ่ง โอ๊ยงามหลายท้ายเปิ่งเสิ่ง เห็นเต็มตาว่าเจ้ามีคนเบิ่ง สนุ๊ก สิงห์มาตร อาร์ สยาม - มีแฟนแล้วก็บ่ติ แต่ว่าใจมันออดอ้อน มีแฟนซ้อน..กะบ่ติ.. สีงาม งามเอ้ย....เมียเขาเอ้ย.... ต้นงิ้วหนาม...ฟังเพลงทั้งหมด มีแฟนแล้วก็บ่ติ - สนุ๊ก สิงห์มาตร อาร์ สยาม

  เพลง เฒ่าแต่แข่ว - สนุ๊ก สิงห์มาตร อาร์ สยาม

  เฒ่าแต่แข่ว - สนุ๊ก สิงห์มาตร อาร์ สยาม

  คนฟัง เพลงทั้งหมด เพลง เฒ่าแต่แข่ว - สนุ๊ก สิงห์มาตร อาร์ สยาม ทั้งหมด จำนวน 159 ครั้ง

  October 29th, 2014 โดย OhoHey

  ไวอากร้า ชาติหน้าเด้อสิได้เงินข้อย อะแฮ่มค่อย ค่อย อึ้ม สาวส่ำน้อยกะโปรยยิ้มมา หัวใจยังหนุ่ม เตะปี๊บดังตู้ม.... อยู่หล่า บ่เซื่อกะมา ลองขอเบอร์กะได้เด้อสาว เฒ่าแต่แข่วแอวยังดี เห็นจั่งซี้ ก็อย่าพึ่งเซื่อสายตา หนุ่มวัยทองยังคะนองอยู่หนา รอยเหี่ยวถามหา แต่ยังลั้นลาบ่ถอย ร้องเพลงคู่ยังสู้ไหว สาวใด๋ใจมาดวลไมค์ซักหน่อย หงอกแต่ผม คารมนั้นยังหวานจ๋อย ถึงห...ฟังเพลงทั้งหมด เฒ่าแต่แข่ว - สนุ๊ก สิงห์มาตร อาร์ สยาม

  เพลง ช้อยส์ฉันเยอะ - กล้วย อาร์ สยาม

  ช้อยส์ฉันเยอะ - กล้วย อาร์ สยาม

  คนฟัง เพลงทั้งหมด เพลง ช้อยส์ฉันเยอะ - กล้วย อาร์ สยาม ทั้งหมด จำนวน 106 ครั้ง

  October 28th, 2014 โดย OhoHey

  ต่อไปนี้ทำตัวดี ดีหน่อย ช่วงนี้ช้อยส์ของฉันมันเยอะ มีให้เลือกบานเบอะ อย่าเยอะได้ป่ะ อย่าทำให้หนักใจ ยิ่งยอมเธอก็ยิ่งได้ที ขี่แพะไล่ได้ใจอยู่เรื่อยมา ไม่เคยพูดและไม่เคยว่า นั่นน่ะก็เหมือนกะยิ่งยุ ไหลลื่นยิ่งกว่าปลาไหล กินอะไรเข้าไปก็ไม่รู้ มีทางเดียวที่จะเอาอยู่ ให้เธอรู้ฤทธิ์ซะบ้าง กล้วย อาร์ สยาม - ช้อยส์ฉันเยอะ *เมื่อเธอมีได้ ฉันก็มีได้ ไม่ได้ใจง...ฟังเพลงทั้งหมด ช้อยส์ฉันเยอะ - กล้วย อาร์ สยาม

  Request
  เพื่อนๆ ช่วยแนะนำเพลงใหม่ๆ
  ที่ทางเรา OhoHey ยังไม่มีได้ที่นี่นะคะ
  เราสัญญาว่าจะพยายามหามาลงให้
  อย่างรวดเร็วแน่นอน ขอบคุณค่ะ
  ชื่อเพลง :
  ศิลปิน :
  ประเภท :